
Urządzenia i Akcesoria
蒸太陽蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 個
Składniki
-
水400 克
-
油 (如:葡萄籽油、葵花油)1 茶匙
-
蛋 (每顆重約53-63克) ,冷藏6 顆
-
鹽 ,依個人口味調整
-
胡椒粉 (opcjonalnie) ,少許,依個人口味調整
-
甜紅椒粉 (opcjonalnie) ,少許,依個人口味調整
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
82 kcal /
344 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan