
Urządzenia i Akcesoria
紅蔥頭肉燥
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 完整食譜
Składniki
-
蒜頭20 克
-
油15 克
-
豬絞肉 (建議肥瘦各半)400 克
-
豆干 (約3-4塊),切小丁100 克
-
醬油膏40 克
-
醬油40 克
-
米酒1 大匙
-
油蔥酥 ,市售或自製(詳見要訣)60 克
-
冰糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水300 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1592.1 kcal /
6655.2 kJ
Białko
104 g
Tłuszcz
99.3 g
Węglowodany
62.3 g
Błonnik
3990 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Sód
248.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

可以「醬」玩
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan