Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Spinach and Peas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces (1 in.), plus extra shaved, to serve2 oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
onion in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock25 oz
-
vegetable stock cubes2
-
peas frozen5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
256.8 mg
Białko
13 g
Kalorie
2012.4 kJ /
481 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min