Risotto with Spinach and Peas
TM6 TM5

Risotto with Spinach and Peas

4.6 (299 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces (1 in.), plus extra shaved, to serve
  • 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
  • 2 oz onion, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 10 oz arborio rice
  • 2 oz dry white wine
  • 25 oz vegetable stock
  • 2 vegetable stock cubes
  • 5 oz peas frozen

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2012.4 kJ / 481 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
65.6 g
Tłuszcz
17.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
4.9 g
Sód
256.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy