Risotto with Spinach and Peas

Risotto with Spinach and Peas

4.6 313 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese in pieces (1 in.), plus extra shaved, to serve
    2 oz
  • fresh baby spinach de-stemmed
    5 oz
  • onion in pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • arborio rice
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • vegetable stock
    25 oz
  • vegetable stock cubes
    2
  • peas frozen
    5 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 481 kcal / 2012.4 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 65.6 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 256.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...