
Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Spinach and Peas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces (1 in.), plus extra shaved, to serve2 oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
onion in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock25 oz
-
vegetable stock cubes2
-
peas frozen5 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
481 kcal /
2012.4 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
65.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Sód
256.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Risotto with Broccolini
35 min
Vegetarian Chili
50 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min