
Urządzenia i Akcesoria
Chopped Asian Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.), to taste½ - 1 oz
-
honey2 oz
-
brown rice vinegar2 oz
-
sesame oil1 ½ oz
-
vegetable oil1 oz
-
soy sauce1 oz
-
dried chili flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
red cabbage cut into pieces9 oz
-
kale tough stems removed, cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)1
-
red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered1
-
yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered1
-
spring onions cut into pieces (1 in.)3
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish½ oz
-
fresh edamame, shelled5 ½ oz
-
roasted peanuts, unsalted3 ½ oz
-
sesame seeds1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
510 kcal /
2133.7 kJ
Białko
16.1 g
Tłuszcz
36.6 g
Węglowodany
38.7 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
442.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Texas Coleslaw
15 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Cantina Salsa
5 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Asian Chopped Salad
20 min