Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.), to taste
- 2 oz honey
- 2 oz brown rice vinegar
- 1 ½ oz sesame oil
- 1 oz vegetable oil
- 1 oz soy sauce
- 1 pinch dried chili flakes (opcjonalnie)
- 9 oz red cabbage, cut into pieces
- 4 oz kale, tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
- 1 carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)
- 1 red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 1 yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 3 spring onions, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- 5 ½ oz fresh edamame, shelled
- 3 ½ oz roasted peanuts, unsalted
- 1 oz sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133.7 kJ / 510 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 442.1 mg
Alternatywne przepisy
Southwest Quinoa
40min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Creamy Broccoli Salad
10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Asian Chopped Salad
20 min
Green Goddess Salad
10min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min