Chopped Asian Salad
TM6 TM5

Chopped Asian Salad

4.8 (257 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • ½ - 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.), to taste
  • 2 oz honey
  • 2 oz brown rice vinegar
  • 1 ½ oz sesame oil
  • 1 oz vegetable oil
  • 1 oz soy sauce
  • 1 pinch dried chili flakes (opcjonalnie)
  • 9 oz red cabbage, cut into pieces
  • 4 oz kale, tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
  • 1 carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)
  • 1 red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
  • 1 yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
  • 3 spring onions, cut into pieces (1 in.)
  • ½ oz fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
  • 5 ½ oz fresh edamame, shelled
  • 3 ½ oz roasted peanuts, unsalted
  • 1 oz sesame seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2133.7 kJ / 510 kcal
Białko
16.1 g
Węglowodany
38.7 g
Tłuszcz
36.6 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
10.7 g
Sód
442.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy