Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9350.3 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Creole jambalaya
1 godz.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Browned Pork Rice
1 godz.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Chicken Afritada
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
French Omelet for Two
30 min
Miso Soup
40 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min