Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9350.3 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Moussaka Wraps
50 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Ayam Paprik
30 min