Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Fettuccini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9350.3 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Versatile Smooth Soup
45 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min