
Urządzenia i Akcesoria
Basic Vegetable Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
frozen mixed vegetables (opcjonalnie)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
185.8 kcal /
777.4 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
27.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
852.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Leek and Potato Soup
40min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Split Pea Soup
1h 25min
Vegetable Soup
35min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
White Bean Soup
2h 45min
Basic Soup Purée
45min
Carrot Ginger Soup
20min
Mashed Potatoes
50min
Curried Lentils
5h 15min