Basic Vegetable Soup
TM6

Basic Vegetable Soup

4.6 (29 ocen)

Składniki

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 3 ½ - 5 oz mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (¾ in.)
  • 12 - 14 oz fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
  • 2 oz frozen mixed vegetables (opcjonalnie)
    lub 2 oz frozen green peas (opcjonalnie)
  • 25 - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    lub 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste
    lub 1 tbsp soy sauce, to taste
  • 3 oz dried soup pasta, e.g. ditalini or macaroni

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
777.4 kJ / 185.8 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
27.3 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
4.4 g
Sód
852.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy