Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
18 oz
Składniki
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
110.2 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
308 kJ /
73.6 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Poppy Seed Dressing
5min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Fruit, Date and Nut Chop
5min
Creamy Broccoli Salad
10min
Collard Greens
1h 5min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Cranberry Pear Cider
25min