Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
18 oz
Składniki
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)2 oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)½ oz
-
roasted red peppers, preserved (see Tip)12 oz
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
raw cashews5 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
110.2 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
308 kJ /
73.6 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Balls Three Ways
2 godz. 30 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Maple Cranberry Gingerbread
1 godz. 25 min
Cranberry Pear Cider
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Chopped Asian Salad
20 min