Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 350 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di mascarpone
- 30 g di olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Burro alle acciughe
4h 20min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Mojito alle more
2 Std. 45 Min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Mousse speziata
10 Min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1h 15min
Pico de gallo
5 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1 Std.
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min