Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di latte intero
- 2 fogli di gelatina (4 g) ammollati in acqua e ben strizzati
- 2 avocado, ben maturi, a pezzi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di panna acida fredda
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Panna cotta al grano saraceno
2h 35min
Cioccolatini all'arancia su stecco
Brak ocen
Margarita
10 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1óra
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 min
Daiquiri
10 min
Salsa cocktail
10 min
Hummus di barbabietole
25 Min
Vichyssoise
6 Std.
Salsa guacamole
10 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1óra