Gnocchi bicolore

Gnocchi bicolore

4.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

Gnocchi chiari
  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 15 g di burro
  • 125 g di semolino di grano
  • 1 tuorlo
Gnocchi rossi
  • 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 350 g di latte intero
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di burro
  • 160 g di semolino di grano
  • 1 tuorlo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11.5 g
Kalorie 1163 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 33.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...