Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline + q.b.
- 2 spicchi di aglio
- 170 g di cipolla rossa, in quarti
- 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di burro, a pezzi
- 220 g di funghi champignon cremino, a fette
- 220 g di funghi champignon, a fette
- 140 g di funghi shiitake freschi, a fette
- 450 g di petto di pollo, a bocconcini
- 700 g di brodo di pollo
-
140
g di pasta all'uovo, tipo pappardelle
lub 140 g di pasta all'uovo, tipo maltagliati - 85 g di panna da cucina, fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso pilaf con vitello
1 Std. 50 Min
Zuppa di pollo e mandorle
45 min
Zuppa harira marocchina
40 min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Spezzatino di manzo danese
30 min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 min
Pollo Yassa
1h
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1h
Pollo con funghi al vino rosso
55 min