
Urządzenia i Akcesoria
Noodles con agnello e verdure
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
spicchi di aglio5
-
di olio di oliva20 g
-
di cipolla a julienne80 g
-
di carote a julienne100 g
-
di spinaci freschi100 g
-
peperoncino piccante rosso fresco a rondelle1
-
di spaghettini cinesi, tipo noodles300 g
-
di polpa d'agnello a fettine (0.5 cm di spessore)100 g
-
di salsa sha-cha2 cucchiai
-
di salsa di soia1 cucchiaio
-
di aceto di riso nero1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
594 kcal /
2486 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Stasera cinese
9 Przepisów
Włochy
Włochy