
Urządzenia i Akcesoria
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 raciones
Składniki
-
de morcillo de ternera (en trozos de 6-7 cm)800 g
-
de aceite de oliva50 g
-
de cebolla roja en cuartos150 g
-
de tallos de apio en trozos de 2 cm70 g
-
de vino de Oporto30 g
-
de vodka50 g
-
de sal1 cucharadita
-
de pimienta molida1 - 2 pellizcos
-
de salsa inglesa (salsa Worcestershire)2 cucharaditas
-
de tabasco1 - 2 cucharaditas
-
de zumo de limón30 g
-
de zumo de tomate150 g
-
de romero fresco1 ramita
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
316 kcal /
1321 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
468.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania