Wersje kompatybilne
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 TL Korianderkörner
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Stücken (3 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in Scheiben
- 200 g Basmati-Reis
- 10 g Honig
- 15 g Ketjap Manis
- 1 geh. TL rote Currypaste
- 10 g Sojasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2793 kJ / 667 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Hähnchen Teriyaki
2h
Slow Cooking Gua Bao
7ωρ.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min
Slow Cooking Beef Madras
3h