Urządzenia i Akcesoria
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Ingwer, frisch in Scheiben (2 cm)40 g
-
Sesamöl70 g
-
brauner Zucker60 g
-
Sojasauce45 g
-
Balsamico, dunkel60 g
-
Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen, und etwas mehr zum Garnieren100 g
-
Sternanis2
-
Spareribs in einzelne Rippen (ca. 5 cm lang)500 g
-
Wasser600 g
-
Basmati-Reis200 g
-
Weizenmehl (20 g)2 EL
-
Sesam20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
26 g
Kalorie
3438 kJ /
822 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Die perfekte Welle
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Coq au vin
2 godz.
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Reh im Weißkohlmantel
1 godz. 35 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min