
Urządzenia i Akcesoria
Dip de queso, atún y pasas al oporto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 raciones
Składniki
-
de pasas sin semillas50 g
-
de vino de Oporto40 g
-
de queso cremoso100 g
-
de atún en aceite de oliva escurrido160 g
-
de nueces peladas (en trozos pequeños)50 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
176 kcal /
735 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
87.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania