Wersje kompatybilne
Mazorcas de maíz a la barbacoa con salsa de cilantro y queso
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso parmesano
- 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 40 g de zumo de limón
- 10 g de miel
- 8 mazorcas de maíz cocidas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1921 kJ / 460 kcal
- Białko
- 11.03 g
- Węglowodany
- 43.16 g
- Tłuszcz
- 26.92 g
- Błonnik
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vodka tonic de moras y fresas
5min
Ensalada de fideos soba - Japón
45 min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2h 30min
Tarta de hojaldre y cordero - Líbano
1h
Hot dog con salsa de pepinillos
45 min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min
Muslos de pollo crispy cajún con salsa Alfredo
1h
Nachos picantes
45 min
Brochetas de carne picada y aliño de tomate
30 min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1h 5min
Salsa chimichurri indiana
10min