Champiñones empanados con salsa de cabrales

Champiñones empanados con salsa de cabrales

4.4 50 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

Salsa de cabrales
  • 100 g de queso cabrales
  • 150 g sidra natural asturiana
  • 350 g de nata (35% de grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 500 g de champiñones enteros en conserva escurridos
  • 2 - 3 cucharadas de harina integral
  • 2 huevos batidos
  • 100 g de pan rallado
  • aceite para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.4 g
Kalorie 1631 kJ / 390 kcal
Tłuszcz 33.1 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...