Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 50 g de zanahorias en trozos
- 350 g de patatas rojas peladas y cortadas en trozos (aprox. 3 cm)
- 450 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 15 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 150 g de leche entera
- 50 g de harina de trigo
- 15 g de mantequilla
- 1 pellizco de pimienta molida
- 15 g de zumo de limón
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 - 4 huevos
- 1 cucharadita de mostaza
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 347 kJ / 83 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 min
Galletas crujientes de chocolate
1h 15min
Nuggets de pollo y queso emmental
30 min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 min
Nuggets de pavo y yogur
40 Min
Galletas damero
1h 5min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 Std. 10 Min
Galletas de mantequilla
50min
Mini pizzas
1h 30 min
Hamburguesas osito
2 godz.
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Galletas con pepitas de chocolate
50min