Wersje kompatybilne
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 12 huevos de codorniz
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de huevas de mújol
- 10 g de zumo de limón
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 100 g de huevas de salmón
- 6 - 12 ramitas de eneldo fresco
- 24 alcaparras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 119 kJ / 29 kcal
- Białko
- 2.54 g
- Węglowodany
- 0.18 g
- Tłuszcz
- 1.91 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Pudin de pescado
2h 15min
Compota de cebolla roja
2 godz. 10 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Tartar de buey
10min
Risotto a la milanesa
30 min
Dip de nata y gorgonzola
5min
Crema de caramelo
2 godz. 10 min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1 godz. 30 min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 min