Crema fría de tomate y albahaca

Crema fría de tomate y albahaca

4.3 43 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 raciones

Składniki

  • 1000 g de tomate maduro limpios y cortados por la mitad
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 6 cubitos de hielo
  • 1 cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 20 g zumo de limón
  • 24 - 26 hojas de albahaca fresca (20 para decorar)
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3.65 g
Kalorie 212 kJ / 51 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 3.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...