Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso gruyère en trozos
Puerros
- 1000 g de agua
- 800 g de puerros (solo la parte blanca)
Bechamel y gratinado
- 50 g de harina de trigo sarraceno
- 40 g de mantequilla (y un poco más para untar)
- 400 g de bebida de soja
-
1
pellizco de nuez moscada molida
lub 1 pellizco de curry en polvo - 4 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1 godz.
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20min
Coliflor con bechamel
55min
Pastel de judías rojas y verduras con arroz al cava
1 godz. 15 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 godz.
Pastel de calabacín y bonito
4 godz.
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 godz.
Cardo a la cerveza
25min
Endibias gratinadas
40min