
Urządzenia i Akcesoria
Puerros gratinados con bechamel de soja
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 raciones
Składniki
-
de queso gruyère en trozos100 g
Puerros
-
de agua1000 g
-
de puerros (solo la parte blanca)800 g
Bechamel y gratinado
-
de harina de trigo sarraceno50 g
-
de mantequilla (y un poco más para untar)40 g
-
de bebida de soja400 g
-
de nuez moscada molida1 pellizco
-
de sal4 pellizcos
-
de pimienta molida1 pellizco
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
297 kcal /
1244 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina Vegetariana
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania