Paté de alcachofas y tomate seco

Paté de alcachofas y tomate seco

4.4 146 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g

Składniki

  • diente de ajo
    1
  • corazones de alcachofa en conserva (aprox. 150 g)
    6
  • de tomates secos en aceite (escurridos)
    100 g
  • de zumo de limón
    1 chorrito
  • de sal
    1 pellizco
  • de cayena molida (opcjonalnie)
    1 pellizco
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 340 kcal / 1419 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...