Paté de alcachofas y tomate seco

Paté de alcachofas y tomate seco

4.4 155 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g

Składniki

  • 1 diente de ajo
  • 6 corazones de alcachofa en conserva (aprox. 150 g)
  • 100 g de tomates secos en aceite (escurridos)
  • 1 chorrito de zumo de limón
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Białko 6 g
Kalorie 1419 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 15.8 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...