Creamy Buffalo Chicken Pasta

Creamy Buffalo Chicken Pasta

3.6 67 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • hot sauce e.g. Frank's Red Hot Original
    10 oz
  • unsalted butter in pieces
    6 oz
  • Worcestershire sauce
    ½ oz
  • garlic powder
    ½ tsp
  • chicken tenders
    20 oz
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • water
    55 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • penne pasta
    12 oz
  • cream cheese in pieces
    4 oz
  • blue cheese crumbled
    6 oz
  • fresh parsley leaves to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 695 kcal / 2908 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Sód 871 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...