Creamy Buffalo Chicken Pasta
TM6 TM5

Creamy Buffalo Chicken Pasta

3.7 (60 ocen)

Składniki

  • 10 oz hot sauce, e.g. Frank's Red Hot Original
  • 6 oz unsalted butter, in pieces
  • ½ oz Worcestershire sauce
  • ½ tsp garlic powder
  • 20 oz chicken tenders
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 55 oz water
  • ¼ tsp salt
  • 12 oz penne pasta
  • 4 oz cream cheese, in pieces
  • 6 oz blue cheese crumbled
  • fresh parsley leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2908 kJ / 695 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
42 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Błonnik
2 g
Sód
871 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy