
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salisbury Steaks
-
16
oz lean ground beef broken into pieces
lub 16 oz beef freshly ground (see Tip) - 2 oz bread crumbs
-
1
tsp mustard powder
lub 1 tbsp Dijon mustard - ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cayenne pepper
-
1
oz ketchup
lub 1 oz ketchup homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ oz soy sauce
Mushroom Sauce
- 1 oz unsalted butter
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 12 oz cremini mushrooms sliced
- 16 oz beef broth
-
1
oz ketchup
lub 1 oz ketchup homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp salt to taste
Steaming
- 16 oz fresh green beans trimmed
- 30 oz water
- 18 oz russet potatoes peeled, diced (½ in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- ½ tsp salt to taste
- 1 oz unsalted butter
Pan Frying
- vegetable oil to fry
- Italian parsley to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 646 kcal / 2703 kJ
- Białko
- 39 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Węglowodany
- 58 g
- Błonnik
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Sód
- 1606 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min