Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salisbury Steaks
-
16
oz lean ground beef, broken into pieces
lub 16 oz beef, freshly ground (see Tip) - 2 oz bread crumbs
-
1
tsp mustard powder
lub 1 tbsp Dijon mustard - ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cayenne pepper
-
1
oz ketchup
lub 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ oz soy sauce
Mushroom Sauce
- 1 oz unsalted butter
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 12 oz cremini mushrooms, sliced
- 16 oz beef broth
-
1
oz ketchup
lub 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp salt, to taste
Steaming
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 30 oz water
- 18 oz russet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz unsalted butter
Pan Frying
- vegetable oil, to fry
- Italian parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2703 kJ / 646 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1606 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Deli Macaroni Salad
1h 45min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Fajita Soup
50 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Chicken Parmesan
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min