Urządzenia i Akcesoria
Cajun Chicken Gumbo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour4 ½ oz
Rice
-
long-grain rice10 oz
-
water35 oz
-
salt1 tsp
Gumbo
-
garlic cloves4
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
yellow onions quartered4 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Cajun spice mix1 - 2 tbsp
-
dried bay leaves3
-
vegetable oil6 oz
-
chicken stock28 oz
-
chicken stock paste (opcjonalnie) (see Tip)4 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
andouille sausage, pre-cooked sliced in rounds (1 in.)6 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
green onions sliced, to serve3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1162.2 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
3236.8 kJ /
773.6 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mardi Gras
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chili Cheese Dogs
50min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Meatball Subs
55min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Cajun Gumbo
1h 30min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Loaded Potato Soup
30min