Wersje kompatybilne
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 24 oz chicken tenderloins
- 5 oz broccoli florets
- 5 oz cauliflower florets
- 4 oz carrots, cut into thin rounds
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp onion powder
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¾ tsp salt, divided, to taste
- 1 oz chicken stock paste
- 30 oz water, divided
- 21 oz sweet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- 1 oz corn starch
- 1 oz unsalted butter, to taste
- 1 oz heavy whipping cream, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 722 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 mnt
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 mnt
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Steamed Rice
25min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 Std. 10 Min