Urządzenia i Akcesoria
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
1 ½ oz sugar snap peas, trimmedsnow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (opcjonalnie)1 - 2 dashes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3083.7 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
2812 kJ /
672.1 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
83.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Marry Me Chicken
40 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Steak au Poivre
20 min