
Urządzenia i Akcesoria
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
snow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (opcjonalnie)1 - 2 dashes
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
672.1 kcal /
2812 kJ
Białko
38.6 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
83.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
3083.7 mg