
Urządzenia i Akcesoria
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
snow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (opcjonalnie)1 - 2 dashes
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
672.1 kcal /
2812 kJ
Białko
38.6 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
83.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
3083.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Beef Stroganoff
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Marry Me Chicken
40 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min