Garlic Pork with Vegetables and Rice
TM6

Garlic Pork with Vegetables and Rice

3.6 (27 ocen)

Składniki

  • 3 oz long-grain white rice
  • 35 oz water
  • 1 ½ oz snow peas, trimmed
    lub 1 ½ oz sugar snap peas, trimmed
  • 1 ½ oz mini red bell peppers, thinly sliced in rings
  • 1 tsp salt
  • ½ oz vegetable oil
  • 2 - 3 garlic cloves, smashed
  • ½ lime
  • 5 oz pork tenderloin, sliced thinly in strips (¼ in.)
  • 1 tbsp water
  • 1 tsp brown sugar
  • 2 - 3 tsp soy sauce, to taste
  • ¼ tsp crushed red pepper
  • ¼ tsp ginger paste
  • 1 - 2 dashes fish sauce (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2812 kJ / 672.1 kcal
Białko
38.6 g
Węglowodany
83.8 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Błonnik
4.4 g
Sód
3083.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy