Garlic Pork with Vegetables and Rice

Garlic Pork with Vegetables and Rice

3.6 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
1 portion

Składniki

  • long-grain white rice
    3 oz
  • water
    35 oz
  • snow peas trimmed
    1 ½ oz
    1 ½ oz sugar snap peas, trimmed
  • mini red bell peppers thinly sliced in rings
    1 ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • vegetable oil
    ½ oz
  • garlic cloves smashed
    2 - 3
  • lime
    ½
  • pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)
    5 oz
  • water
    1 tbsp
  • brown sugar
    1 tsp
  • soy sauce to taste
    2 - 3 tsp
  • crushed red pepper
    ¼ tsp
  • ginger paste
    ¼ tsp
  • fish sauce (opcjonalnie)
    1 - 2 dashes

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 672.1 kcal / 2812 kJ
Białko 38.6 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 83.8 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 3083.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...