
Urządzenia i Akcesoria
Biscuits aux épices et au miel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
80 pièces
Składniki
Le glaçage
-
de sucre en poudre270 g
-
blanc d'œuf1
Les biscuits
-
de beurre100 g
-
de miel250 g
-
de cannelle en poudre½ c. à café
-
de cardamome en poudre½ c. à café
-
de noix de muscade fraîchement râpée½ c. à café
-
de farine de blé500 g
-
de levure chimique (15 g)1 c. à soupe
-
œuf1
-
de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
55 kcal /
231 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et pâtisseries
10 Przepisów
Francja
Francja