Urządzenia i Akcesoria
Biscuits aux épices et au miel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
80 pièces
Składniki
Le glaçage
-
270 g de sucre en poudre
-
1 blanc d'œuf
Les biscuits
-
100 g de beurre
-
250 g de miel
-
½ c. à café de cannelle en poudre
-
½ c. à café de cardamome en poudre
-
½ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
-
500 g de farine de blé
-
1 c. à soupe de levure chimique (15 g)
-
1 œuf
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1 g
Kalorie
231 kJ /
55 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pains et pâtisseries
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pain d'épices
1 godz. 15 min
Petits biscuits aux agrumes
1 godz. 40 min
Brioches des Rois au praliné
5 godz. 35 min
Biscuits à la goyave
1 godz. 20 min
Spritzbredele
25 min
Manneles
1 godz. 30 min
Biscuits italiens aux fruits secs
35 min
Ginger nuts
1 godz.
Butterbredele
2 godz. 30 min
Vanille Kipferl
35 min
Sablés d'antan
1 godz. 30 min
Schwowebraedele
1 godz. 10 min