Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
- 100 g d'huile de colza, et un peu pour les pots
- 50 g d'eau
- 150 g de farine blanche type 45
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 c. à soupe de rhum
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2359 kJ / 564 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au chocolat magique
15 min
Galette des Rois pistache griotte
1h 20min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Brak ocen
Mystère au chocolat
8h 30min
Bretzels sucrés
4h
Crème renversée au chocolat
1h
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2 Std.
Mousse meringuée au pamplemousse
12 godz.
Gâteau noix-café à la vapeur
1j 15 menit
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min