Gâteau en verrine

Gâteau en verrine

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 bocaux

Składniki

  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    120 g
  • de sucre vanillé maison
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • d'huile de colza et un peu pour les pots
    100 g
  • d'eau
    50 g
  • de farine blanche type 45
    150 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de rhum
    1 c. à soupe
  • de cacao en poudre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 564 kcal / 2359 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...