Pannacotta à la coco et à la grenade

Pannacotta à la coco et à la grenade

3.8 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 15 g de sucre en poudre
  • 20 g de noix de coco fraîche, râpée
  • 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ grenade égrainée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 0.5 g
Kalorie 892.5 kJ / 213.5 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...