Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 15 g de sucre en poudre
- 20 g de noix de coco fraîche, râpée
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ grenade, égrainée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 892.5 kJ / 213.5 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Mousse de brebis au pamplemousse
4h
Pannacotta coco-kiwi
3h
Crème à la horchata
50 min
Crème au lait de coco
15 Min
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Entremets mangue-coco
2h 25min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min