Chicken Enchiladas

Chicken Enchiladas

4.4 409 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Chicken
  • water
    700 g
  • chicken breasts cut in strips (5 cm x 1 cm)
    800 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • olive oil for greasing
Filling
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • spring onions cut in pieces (5 cm)
    50 g
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • red peppers quartered
    100 g
  • tomatoes quartered
    50 g
  • red onions quartered
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired
    1
  • sour cream
    250 g
  • lime juice
    40 g
  • smoked paprika
    1 tsp
  • chipotle paste
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • flour tortillas
    8
  • tinned chopped tomatoes
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 523 kcal / 2188 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 46.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...