Urządzenia i Akcesoria
Linguine with Bacon and Prawns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
water1200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh pasta type linguine250 g
-
shallots halved50 g
-
onions quartered50 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
bacon cubes100 g
-
prawns, raw, medium size150 g
-
double cream150 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
fresh lemon thyme leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1792.2 mg
Białko
35.4 g
Kalorie
4546.8 kJ /
1086.7 kcal
Tłuszcz
69.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
27.9 g
Węglowodany
79.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Boiled pasta
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Seafood Rice
Brak ocen
Spaghetti Carbonara
40 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Express Strawberries Dessert
5 min
Shakshuka in the Varoma
30 min