Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'épinards frais
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 17.5 kJ / 4.2 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houmous de petit pois aux orties, vapeur de coques aux herbes fraîches par Eric Guérin
1h
Houmous
10min
Houmous de betterave
13h 35min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Houmous de petits pois
55min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Curry d'épinards à la feta
35min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Houmous classique ou à la betterave
10min