![Pesto d'épinards, pignons et feta Pesto d'épinards, pignons et feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9F91A36-CC6F-4982-A5B3-D06FE446BDED/Derivates/b2b9b8fa-1493-480a-820c-ffabbf7908d0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'épinards frais
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 17.5 kJ / 4.2 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto
5 min
Houmous
10 min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Pesto au basilic
10 min
Pesto classique au basilic
10 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min
Pesto aux fanes de carotte
10 min
Sauce chimichurri
5 min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min