Pesto d'épinards, pignons et feta

Pesto d'épinards, pignons et feta

4.9 212 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
330 g

Składniki

  • 100 g de feta coupée en morceaux
  • 30 g de pignons de pin
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g d'épinards frais
  • 100 g d'huile d'olive extra vierge
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 g

Sód 5.3 mg
Białko 0 g
Kalorie 17.5 kJ / 4.2 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...