Pesto d'épinards, pignons et feta
TM5 TM31 TM6

Pesto d'épinards, pignons et feta

4.9 (184 oceny)

Składniki

  • 100 g de feta, coupée en morceaux
  • 30 g de pignons de pin
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g d'épinards frais
  • 100 g d'huile d'olive extra vierge
  • ½ c. à café de sel

Wartości odżywcze
na 1 g
Kalorie
17.5 kJ / 4.2 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy