Soupe de panais aux oignons caramélisés

Soupe de panais aux oignons caramélisés

4.7 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon émincé
    90 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe rase
  • de panais en morceaux
    800 g
  • d'eau
    1000 g
  • cube de bouillon de poule
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de cerneaux de noix concassés
    50 g
  • de fromage à pâte persillée (bleu) émietté
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 476 kcal / 1977 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...