![Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53B755EB-B97F-4502-A148-EAFEB343A758/Derivates/6610787d-74c6-4381-98a0-d18fb95109d8.jpg)
Wersje kompatybilne
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de noix de cajou grillées, non salées
- 1 gousse d'ail
- 150 g de tomates séchées à l'huile
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 16.3 kJ / 3.9 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenade de tomates
5 min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min
Tartinade de tomates séchées
10 min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Pesto au basilic
10 min
Pesto classique au basilic
10 min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 min
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Tartinade aux champignons
30min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 Std. 15 Min
Tartinade de petits pois aux amandes
20min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min