
Urządzenia i Akcesoria
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
390 g
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux80 g
-
de noix de cajou grillées, non salées60 g
-
d'ail1 gousse
-
de tomates séchées à l'huile150 g
-
d'huile d'olive extra vierge100 g
-
de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 g
Kalorie
3.9 kcal /
16.3 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
0.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja