Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan

Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan

4.9 243 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
390 g

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • de noix de cajou grillées, non salées
    60 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de tomates séchées à l'huile
    150 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    100 g
  • de sel
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 g

Kalorie 3.9 kcal / 16.3 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 0.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 5.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...