Versatile Smooth Soup
TM6

Versatile Smooth Soup

4.7 (156 ocen)

Składniki

  • 25 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 750 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
473.7 kJ / 113.2 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
14.5 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
4.7 g
Sód
652.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy