Urządzenia i Akcesoria
Versatile Smooth Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water (see tip)750 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
113.2 kcal /
473.7 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
652.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Tomato sauce
40 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min