Wersje kompatybilne
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
- 30 g di mandorle pelate + q.b.
- 650 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- formaggio vegano in scaglie q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1699.7 kJ / 406.4 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 62.9 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 43.1 mg
Alternatywne przepisy
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Penne integrali risottate con salsiccia e arachidi
35min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35min
Casarecce risottate al limone
30min
Pasta tonno e olive
35min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min