Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

3.6 63 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
  • 30 g di mandorle pelate + q.b.
  • 650 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo penne
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 43.1 mg
Białko 12.5 g
Kalorie 1699.7 kJ / 406.4 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 62.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...