Urządzenia i Akcesoria
Runderpastei met bier
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porties
Składniki
Runderpastei met bier
-
olijfolie40 g
-
rundvlees in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken150 g
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
water250 g
-
prei150 g
-
bier330 g
-
verse tijmblaadjes1 tl
-
Worcestersaus1 el
-
½ runderbouillonblokje, (voor 0,5l)runderbouillonpasta½ tl
Deeg en samenstelling
-
meel150 g
-
boter koud en in stukken65 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
eierdooier licht opgeklopt1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porties
Białko
39 g
Kalorie
2711 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het Basiskookboek
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1hod.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1hod. 30min.
Meringue spoken
12hod. 25min.
Beef laab
1hod. 5min.
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Ovenschotel met kip en spek
1hod. 10min.
Gestoomde spiegeleieren
15min.
Kip garam masala
50min.
Rijst met rundvlees en broccoli
50min.
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1hod. 20min.
Preiquiche
1hod. 45min.