Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Cholent
Brak ocen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Enchiladas met rundvlees
30 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Brak ocen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Kip garam masala
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min