Urządzenia i Akcesoria
Mediterrane kippenpastei
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
29 g
Kalorie
1612 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekkere kip
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Fideuá van groenten
40 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Rucola taart
Brak ocen
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
Witte chocolade en amandel brownies
1 godz.
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Japanse kip curry
55 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min