Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Zalmvlecht
Nessuna valutazione
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nessuna valutazione
Honingraat
1 Std. 30 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nessuna valutazione
Arabische kip met couscous
45 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.