Urządzenia i Akcesoria
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 porties
Składniki
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (opcjonalnie)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
327 mg
Białko
35 g
Kalorie
2706 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kippenbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Poedersuiker
5 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Honingraat
1 godz. 30 min
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min
Champignons of zwammen met look
20 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min