Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz filet mignon, sinew free, fat removed, cubed (1 in.)
- 1 oz red onion, in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish
- 1 - 2 tbsp capers, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- ½ tsp Tabasco sauce
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 4 egg yolks, pasteurized (see Tip)
- fresh chives, thinly chopped, to serve
- 1 lemon, quartered, to serve
- Dijon mustard, to serve
- cornichons, to serve
- 8 - 16 slices baguette, thinly sliced, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Gravlax
72h 30min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Salmon tartare
25 min
Steak tartare
10 Min
Salmon Tartare
10 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Basic Basmati Rice
35 Min