Urządzenia i Akcesoria
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
516.5 kJ /
123.5 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Golden Beet Gazpacho
50 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Steamed Spinach
20 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Steamed Asparagus
35 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Creamed Spinach
30 min