Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 oz
-
Gruyère cheese2 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined9
-
paprika to season, to taste
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
Sauce
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
Roma tomatoes cut into wedges6 oz
-
red bell peppers cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
paprika½ tsp
Polenta
-
water divided29 oz
-
whole milk divided9 oz
-
polenta cornmeal3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
arugula to serve9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
430.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
649.4 kJ /
155.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 min
Shrimp Scampi
40 min
Spaghetti Carbonara Pie
Brak ocen
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Fettuccine Alfredo
40 min