Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 oz
-
Gruyère cheese2 oz
-
Italian seasoning½ tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined9
-
paprika to season, to taste
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
Sauce
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
Roma tomatoes cut into wedges6 oz
-
red bell peppers cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
paprika½ tsp
Polenta
-
water divided29 oz
-
whole milk divided9 oz
-
polenta cornmeal3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
arugula to serve9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
430.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
649.4 kJ /
155.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Orange Julius
5 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Power Muesli
Brak ocen
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Chicken Mole
50 min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min