Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di petto di pollo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
- 4 fettine di prosciutto cotto
- 4 fette di formaggio per sandwich
- olio per friggere
- 3 uova sbattute
- 100 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3213 kJ / 768 kcal
- Białko
- 59.3 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 50.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto alla genovese
20 Min
Gelato alla frutta
5 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 5 Min
Polpette al sugo
45min
Crema Thermomix®
45min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Baguette
4 Std.
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min