Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi, a fette
lub 50 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 min. e strizzati - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Crostata di formaggio Gruviera
Keine Bewertungen
Purè di patate
45 min
Asparagi con patate
50 min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Crema al caffè
15 menit
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pizza quattro stagioni
Keine Bewertungen
Sugo alla bolognese
3h 15min