Focaccia con patate e rosmarino

Focaccia con patate e rosmarino

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 - 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito fresco
    1 cucchiaino di lievito secco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina manitoba
    500 g di farina per pizza
  • 10 g di sale + q.b.
  • 250 g di patate pelate e a fette sottili (1-2 mm)
  • 1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 19 g
Kalorie 2719 kJ / 650 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 107 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...