Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 patate a pasta farinosa, (grandi), con la pelle pulita
- 60 g di formaggio semistagionato, a pezzi (es. Cheddar)
- 20 g di burro
- 6 steli di erba cipollina fresca, tagliata a pezzi (1 cm)
- 30 g di carote, a rondelle (4 mm), per guarnire
- 12 piselli surgelati, scongelati, per guarnizione
- 6 spaghetti, tagliati a pezzetti lunghi 3 cm, per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1162 kJ / 278 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso al pomodoro
30min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Cipolle tritate
Brak ocen
Risotto alla milanese
30min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10min
Zabaione
15 min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Pasta con ajvar e porro
30min
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Sugo alla bolognese vegano
40min
Riso casimiro
45min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min