Zuppa di funghi e pescatrice

Zuppa di funghi e pescatrice

3.3 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 porzioni

Składniki

  • 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
  • 1 carota a pezzi (2 cm)
  • 1 cipolla bianca a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di pomodori maturi a cubetti
  • 10 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 400 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 pizzico di pepe
  • 8 fette di pane integrale tostate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.2 g
Kalorie 1339 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 39.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...