Bresaola con spinaci e bietoline

Bresaola con spinaci e bietoline

4.1 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di bietole lavate e asciugate
  • 150 g di spinaci baby freschi lavati e asciugati
  • 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
  • 15 g di capperi sott'aceto
  • 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
  • 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate delicatamente
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 20 fette di bresaola

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20.6 g
Kalorie 1058 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...